Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate si seriozitate

Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Banda bituminoasa de fixare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

53 lei Lei
Cod produs
Soprasolin
Out Of stock
Descriere
Banda bituminoasa de fixare pentru prinderea cablurilor de suprafetele de degivrat

Banda bituminoasa este o banda flexibila auto-adeziva la cald . Se foloseste pt fixarea benzii metalice de fixare si are si rolul de a hidroizola acoperisul datorita bitumului din compozitie
Produsul poate de asemenea sa fie utilizat pentru protectii anticorozive la lucrarile de montaj si reparatii ale acoperisurilor precum si ale conductelor/tevilor ( aflate sub actiunea directa a umezelii si apei).
Banda bituminoasa pentru acoperisuri este o banda autoadeziva, prin care nu trece apa, compusa din mai multe straturi, pe baza de aluminiu si de bitum modificat.
Este rezistenta la inghet, la raze UV si la actiunea agresiva a mediului apos. Banda prezinta o aderenta perfecta a stratului bituminos la diferite tipuri de suporturi, precum si o mare rezistenta si stabilitate, chiar si la temperaturi joase.
Banda bituminoasa pentru acoperisuri asigura o aderenta excelenta la materiale specifice pentru acoperisuri: acoperiri bituminoase diverse (membrane, asfalt, carton), tigla din diferite materiale, metal, lemn, plastic, piatra, caramida, materiale izolatoare.

Banda bituminoasa de fixare pt banda metalica, 10 m x 100 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura