Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate si seriozitate

Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Covor electric incalzire in pardoseala Handyheat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

184 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Covor electric pentru incalzire prin pardoseala cu montare direct in adezivul de gresie

Covor electric incalzire in pardoseala , auto-adeziv cu cablu incalzitor BIFILAR - un singur capat de alimentare (grosime 3mm) - pentru montaj in adezivul de gresie. Se foloseste la renovarile incaperilor de baie si bucatarie, unde inaltarea pardoselii este o problema sau nu poate fi realizata. Pot fi folosite si in cazul in care este nu se doreste suprainaltarea pardoselii pentru constructiile noi. Aceste covorase incalzitoare pot fi folosite ca sursa unica de incalzire. Tensiunea electrica de alimentare este de 230V

Covorul electric pentru incalzire in pardoseala cu autoadeziv reprezinta solutia ideala pentru sistemele de incalzire instalate in bucatarii, bai, garaje, etc. Acest covoras incalzitor este utilizat in majoritatea cazurilor unde, datorita suprafetei reduse, sau criteriilor de confort, incalzirea prin pardoseala nu poate fi realizata altfel. Avantajul sistemelor de incalzire electrice fata de sistemele de incalzire traditionale este faptul ca acestea se instaleaza foarte usor si nu necesita instalarea unui centrale termice pe gaz sau lemn si a sistemului aferent de distributie ce presupune tevi, radiatoare, distribuitoare , depozit pentru combustibil , etc.

Acest covoras incalzitor pentru incalzire in pardoseala se instaleaza rapid si foarte simplu. Dupa alegerea covorasului incalzitor cu dimensiunile potrivite si dupa intinderea acestuia pe pardoseala, se poate aseza imediat finisajul dorit respectiv gresie, sapa autonivelanta din beton, etc.

Domenii de aplicare:
Incalzire electrica in pardoseala ca sursa unica de incalzire. Nu mai necesita un alt sistem suplimentar de incalzire

Covor electric pentru incalzire in pardoseala cu puterea de 150W pe metru patrat, auto-adeziv cu cablu BIFILAR ( un singur capat de alimentare ) si grosime de doar 3mm pentru montaj in adezivul de gresie. Pret de importator direct.

Specificatii:
Putere unitara (W/mp): 150 W/mp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura